3 tips om je productiviteit te verhogen

Wanneer telewerkers, ondernemers en freelancers hun maximale niveau van productiviteit bereiken komen ze in een bepaalde positieve "werkflow" terecht. Die flow is een gemoedstoestand waarin de concentratie hoog is en je het gevoel hebt dat je ineens superveel gedaan krijgt.

Voor mensen die een werkruimte delen kan het soms een uitdaging zijn om geconcentreerd te blijven. We geven je graag 3 tips mee over hoe je je flow kan beschermen en je productiviteit kan maximaliseren wanneer je in een coworking space werkt.

1. Blokkeer afleiding  

Door een koptelefoon te dragen wordt je minder snel gestoord door omgevingsgeluiden. Sommige mensen geven de voorkeur aan stilte en kunnen bijvoorbeeld een koptelefoon met ruisonderdrukking gebruiken. Anderen geven de voorkeur aan een rustig muziekje in de oren. Probeer zeker onze Co-Works! spotify playlist eens uit tijdens het coworken.

2. Kies een vaste flexwerkplek

Het is erg vervelend als je in je flow bent en je onderbroken wordt door iemand die je vraagt om te verhuizen. Als je meerdere dagen komt coworken kan je bij Co-Works! gerust een eigen plekje kiezen zodat je ongestoord kan werken. Wij hebben 5 flexibele werkposten ter beschikking, plaats genoeg dus!

3. Kies een werkplek met comfort

Het is erg vervelend als je geen goede wifiverbinding hebt of als je ergens moet werken waar je je niet comfortabel voelt. Vanaf dat je je ongemakkelijk begint te voelen kan je niet meer gefocust werken en is het moeilijk om je focus terug te vinden. Co-Works! is van alle faciliteiten voorzien die nodig zijn om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Bekijk onze faciliteiten hier.