Formules

Hoe vaak wil je komen coworken?

Heb je regelmatig nood aan een flexwerkplek? Of slechts af en toe? Kies de formule die bij je past! In alle formules is een comfortabele werkplek tijdens onze openingsuren en snelle wifi inbegrepen. Als coworker kan je aan een voordeeltarief gebruik maken van onze vergaderzalen.

Wil je het alvast eens vrijblijvend proberen? Vraag dan een gratis try-out aan!

8u

Grey: 8 uur flexwerken

€ 20 per maand

Heb je maar af en toe een werkplek nodig of wil je het gewoon eens een dagje komen uitproberen? Dan ben je goed gesteld met een dagpas. Deze 8 uren kan je aaneensluitend gebruiken, maar je kan ze ook spreiden over meerdere dagen in een totale tijdspanne van een maand.

40u

Blue: 40 uur flexwerken

€ 85 per maand

Je bent een flexibele gebruiker van onze faciliteiten en komt toe met 40-tal uren op maandbasis? Dan is deze formule geknipt voor jou! Je kiest zelf wanneer je langskomt en hoe lang je blijft. Spring je 40 keer binnen voor een uur, of spendeer je 5 volledige dagen? De keuze is aan jou!

80u

Orange: 80 uur flexwerken

€ 125 per maand

Je bent een regelmatige gebruiker van onze co-working space? Dan is deze half-time formule perfect voor jou! Kom 10 hele dagen, 20 halve dagen of spreid je liever je gebruik zoals het jou uitkomt? Daar zijn we helemaal flexibel in!

160u

Green: 160 uur flexwerken

€ 185 per maand

Heb je nood aan een vaste stek waar je elke dag terechtkan? Dan voorzien wij graag een vaste plek voor jou alleen in onze coworking space. Je kan elke werkdag van 9.00u tot 17.30u gebruik maken van onze faciliteiten voor een vaste lage prijs.