Faciliteiten

Co-Works! voorziet verschillende faciliteiten die er voor zorgen dat jouw werkdag zo efficiënt en aangenaam mogelijk kan verlopen. Wij vinden het belangrijk dat al onze coworkers zich thuis voelen bij ons. 

Flexibele werkplek

Bij Co-Works! kan je gebruik maken van een flexibele werkplek, wanneer het jou uitkomt. Schuif bij aan een tafel vol andere inspirerende en ondernemende mensen. Heb je speciale wensen? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wifi

Zowel in de coworking space als in de meetingruimtes is er snelle wifi voorzien. Zo kan jij verbinding maken met al je apparaten en op een vlotte manier werken. De internettoegang is in de abonnementsprijs inbegrepen.

Koffie, water en frisdrank

We voorzien koffie, water en frisdrank voor wie daar nood aan heeft. We werken met een pick&scan systeem, je neemt het drankje waar jij zin in hebt en scant de QR code. Je kan je verbruik steeds opvolgen en aan het einde van de maand ontvang je een afrekening. Zo simpel is het!

Printen

Wil je iets afdrukken? Dan kan je gebruik maken van onze laserprinter. Je betaalt gewoon een afdrukkost per pagina: € 0,05 voor zwart-wit en € 0,10 voor kleur. Heb je grotere oplagen, drukwerken of een ontwerp nodig? Dan geniet je als coworker van 5% korting bij onze partner C-Prints!

Vergaderruimte

Co-Works! beschikt over creatieve en functionele vergaderruimten. Deze kunnen door onze coworkers of door externe bedrijven gehuurd worden per uur of dagdeel.

Meer info en tarieven

catering

Wil jij een meeting, presentatie of iets anders organiseren in één van onze ruimtes en ben je op zoek naar gepaste catering? Dan voorzien wij graag een broodjeslunch of aangepaste catering op het gewenste tijdstip. Contacteer ons voor meer info!

Eten en drinken in de buurt

Honger of dorst? Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Zo is er een broodjeszaak, een frituur, een kebabzaak, een pastabar, en een slager en dit allemaal op minder dan 4 minuten wandelafstand. De Markt van Geel Centrum bevindt zich op slechts 6 minuten wandelen. Hier vind je tal van brasseries en restaurants.

Bereikbaarheid

Co-Works! bevindt zich in het hartje van Geel Centrum. Onze coworkingspace bevindt zich op 4 minuten wandelafstand van het station en op 6 minuten wandelafstand van de Markt. Co-Works! is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren

Kortparkeren kan bij ons voor de deur. Let wel: in de stationsstraat dien je een parkeerticket nemen en kan je maximum 2 uur staan. Gratis en onbeperkt parkeren kan op de centrumparking Stationsstraat. Deze bevindt zich op slechts 4 minuten wandelafstand.